Om

Fotograferingar bokas i första hand på mail, detta görs senast 2 veckor innan tänkt fotografering

Tänk ut hur du vill att fotograferingen ska gå till, vill du ha porträttbilder? Träningsbilder? Bara fantasin kan sätta stopp! Försök komma på bra ställen runt omkring där du tror att det kan bli bra bilder, så sparar vi helt enkelt mer tid som vi kan spendera genom att fotografera!

Avbokning sker senast två dagar innan den tänkta fotograferingen, om senare debiteras 50% av fotograferingens kostnad

Fotografering med häst- Häst och ryttare bör vara rena och fina, skall endast träningsbilder tas, bör hästen även vara uppvärmd. En väl genomtänkt outfit är alltid en bra början!

Fotografering med hund– Ett fint halsband och en borstad hund är att föredra, godis är ofta bra att ha med då detta uppmuntrar hundarna till att lyssna och fokusera!

Fotografering för människor- Fina kläder, tillfixad så att du själv är nöjd. Kom med ett bra humör och en öppen inställning så hittar vi ett sätt för att få fram bästa möjliga resultat!

Förslag på ställen som oftast blir fina på bild är bland annat- Aléer, nära vattendrag av olika sorter (så som sjöar, hav, flod, strömmar), ängar (gärna med högt gräs!) finare lövskogar där solljuset fortfarande når in! I finare hagar, sandgropar, är bara några få förslag!